https://www.morelato.hr

O nama

Dentalna poliklinika Morelato smještena je u mirnom porečkom turističkom naselju u neposrednoj blizini mora u ulici B.Valentija 10. Na jednom mjestu stručno i ljubazno osoblje nudi vam kompletnu dentalnu uslugu.

Od 1992. do 2012. djeluje organizirana u Stomatološku ordinaciju s zubotehničkim laboratorijem dr. Elio Morelato. Poliklinika Morelato kao takva osnovana je 2012. godine, kada je i preseljena u nove prostore.

U novim prostorima uređene su tri moderno opremljene ordinacije dentalne medicine, prostorija za sterilizaciju instrumenata, čekaonica te prijemna kancelarija i prostorija za rendgensku dijagnostiku s digitalnim ortopantomografskim i cone beam CT uređajem. Na gornjem katu poliklinike smješten je dentalni laboratorij.

Interdisciplinarna suradnja sa specijalistima različitih grana dentalne medicine čine uslugu koju pružamo potpunom i najviše kvalitete. Prostor poliklinike i sam pristup u potpunosti su prilagođeni osobama s invaliditetom.

https://www.morelato.hr

Osoblje

Ljubazno i uigrano osoblje Dentalne poliklinike Morelato čine doktori dentalne medicine Elio Morelato (osnivač i ravnatelj poliklinike), Ines Morelato (specijalist ortodoncije), Luka Morelato (specijalist oralne kirurgije), Goran Milohanić i Alessia Bučić te dentalne asistentice Martina Crebel, Zorica Laković, Martina Beaković i Klaudija Gržinić i dentalne tehničarke Manuela Zlatkova i Sanja Mrvoš.

Osoblje odlikuje srdačan i otvoren pristup te izvrsno poznavanje stranih jezika, talijanskog, engleskog i njemačkog.